torsdag 25 augusti 2011

Lilla Snyft

Det är mörkt ute och det känns faktiskt lite som att hösten nästan redan är här, trots att det egentligen var varmt idag. I kväll har vi varit i Alingsås på Kulturhuset för att vår sista träff där. I fredags var vi Trollhättan.

Känns sorgligt på något vis. 24 bilresor, typ, har Jonathan och jag åkt - E20 eller 45:an. Till er. Varje gång har ni alla varit med oss i bilen hem. Vi vänder och vrider lite på era texter, tänker och funderar. Men också så talar vi lite om er. Som personer. Om det vi får se. Om det ni bjuder oss på. Och vi är glada och stolta. Det känns lite så här häftigt att få vara med i det här.
Lite så känner jag. Men också lite snyft. Lilla snyft. För snart är det slut, i alla fall den här fasen. Den 6 september ses vi på Palladium i Alingsås för läsning där, sedan på Masthuggsteatern i Göteborg den 12 oktober och så sist den 27 oktober i Trollhättan på N3 huset under TreTe festivalen. Det ska bli så spännande!

Nu i helgen ska era texter in, de som inte redan skickat in vill säga. Jag vill be alla att fundera ut en favoritreplik i era texter och maila det till oss - de ska vara med i presentationen av era texter.

Kram kram kram!
Lisa Lindén
projektledare/dramaturg Dramatikerprojektet (för lite av de sista gångerna)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar